Privaatsuspoliitika

Täname Teid MindStudium OÜ (edaspidi "ettevõte", "meie") kogukonnaga liitumast! Oleme pühendunud Teie isikuandmete ja privaatsusõiguste kaitsmisele. Kui Teil on selle privaatsusteatise või meie tavade kohta seoses Teie isikuandmetega küsimusi või kahtlusi, võtke meiega ühendust aadressil info@mindstudium.com.

Kui külastate meie veebisaiti http://www.mindstudium.com (edaspidi „veebisait“) ja kasutate mõnda meie teenust (edaspidi „teenuseid“, sealhulgas veebisaiti), oleme tänulikud, et usaldate meid Teie isikliku teabega. Võtame Teie privaatsust väga tõsiselt. Selles privaatsusteatises püüame Teile võimalikult selgel viisil selgitada, millist teavet me kogume, kuidas me seda kasutame ja millised õigused Teil sellega seoses on. Loodame, et võtate selle teatise hoolikalt läbi lugemiseks aega, kuna see on väga oluline. Kui selles privaatsusteatises on mingeid tingimusi, millega Te ei nõustu, lõpetage viivitamatult meie teenuste kasutamine.

See privaatsusteatis kehtib kogu meie teenuste kaudu kogutud teabe kohta (mis, nagu eespool kirjeldatud, hõlmab ka meie veebisaiti), samuti mistahes seotud teenuste, müügi, turunduse või ürituste kohta.

Palun lugege see privaatsusteatis hoolikalt läbi, kuna see aitab teil mõista, mida me kogutud teabega teeme.

MIS INFOT KOGUME?

Isiklikku teavet, mida Te meile avaldate

Lühidalt: Me kogume Teie poolt meile edastatud isiklikke andmeid.

Kogume isikuandmeid, mille Te meile vabatahtlikult edastate, kui registreerute veebisaidil, väljendate huvi saada teavet meie või meie toodete ja teenuste kohta, kui osalete veebisaidil toimuvates tegevustes (näiteks postitades sõnumeid meie veebifoorumites või võistlustel, võistlustel või kingitustel osalemine) või muul viisil, kui võtate meiega ühendust.

Kogutud isikuandmed sõltuvad Teie meiega ja veebisaidiga suhtlemise kontekstist, Teie tehtud valikutest ning kasutatavatest toodetest ja funktsioonidest. Meie kogutav isiklik teave võib sisaldada järgmist:

Teie poolt edastatud isiklikku teavet. Kogume nimesid; telefoninumbreid; e-posti aadresse; postiaadresse; kasutajanimesid; salasõnu; arveldusaadresse; deebet-/krediitkaardinumbreid; kontaktieelistusi; kontakti- või autentimisandmeid; vanust; sugu; registreerimisallikaid; operatsioonisüsteeme; brausereid; seadmete tüüpe; kasutaja käitumist; sisselogimisajalugu; asukohti; keeli; riike; ajavöönde; sünnipäevi; IP-aadresse; ajatempleid; ja muud sarnast teavet.

Makseandmeid. Võime koguda Teie makse töötlemiseks vajalikke andmeid, kui teete oste, näiteks maksevahendi numbreid (näiteks krediitkaardi numbreid) ja Teie maksevahendiga seotud turvakoode. Kõik makseandmed salvestavad PayPal ja Montonio. Nende privaatsusteatiste lingid leiate siit: https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full ja https://montonio.com/en/legal/privacy-policy/.

Sotsiaalmeedia sisselogimisandmeid. Võime pakkuda teile võimalust end meie juures registreerida, kasutades Teie olemasoleva sotsiaalmeedia konto üksikasju, näiteks Teie Facebooki, Twitteri või muud sotsiaalmeedia kontot. Kui otsustate sellisel viisil registreeruda, kogume teavet, mida on kirjeldatud allpool jaotises "KUIDAS KÄSITLEME TEIE SOTSIAALMEEDIA SISSELOGIMISI".

Kõik meile edastatud isiklikud andmed peavad olema tõesed, täielikud ja täpsed ning Te peate meid teavitama sellise isikuandmete muudatustest.

Informatsiooni kogutakse automaatselt

Lühidalt: Osa teavet – näiteks Teie internetiprotokolli (IP) aadresse ja/või brauseri ja seadme omadusi – kogutakse automaatselt, kui külastate meie veebisaiti.

Kogume automaatselt teatud teavet, kui külastate veebisaiti, kasutate seda või liigute sellel. See teave ei sisalda Teie konkreetset identiteeti (nagu Teie nimi või kontaktandmed), kuid see võib sisaldada seadme ja kasutamise teavet, näiteks Teie IP-aadressi, brauserit ja seadme omadusi, operatsioonisüsteemi, keeleeelistusi, viite-URLe, seadme nime, riiki, asukohta, teavet selle kohta, kuidas ja millal Te meie veebisaiti kasutate, ning muud tehnilist teavet. Seda teavet on vaja peamiselt meie veebisaidi turvalisuse ja toimimise tagamiseks, sisemiseks analüüsiks ja aruandluse eesmärgil.

Nagu paljud ettevõtted, kogume ka meie teavet küpsiste ja sarnaste tehnoloogiate kaudu.

Meie kogutav teave sisaldab järgmist:

  • Logi- ja kasutuse andmeid. Logi- ja kasutusandmed on teenustega seotud, diagnostika-, kasutamise- ja jõudlusteave, mida meie serverid koguvad automaatselt, kui Te meie veebisaidile sisenete või seda kasutate ja mille me logifailidesse salvestame. Sõltuvalt sellest, kuidas meiega suhtlete, võivad need logiandmed sisaldada Teie IP-aadressi, seadme teavet, brauseri tüüpi ja seadeid ning teavet Teie veebisaidil toimuva tegevuse kohta (näiteks Teie kasutusega seotud kuupäeva/kellaaja templeid, vaadatud lehti ja faile, otsinguid ja muud toiminguid, mida Te kasutate, näiteks milliseid funktsioone Te kasutate), seadme sündmuse teavet (nt süsteemi tegevust ja tõrketeateid, mida mõnikord nimetatakse „krahhi prügimägedeks) ning riistvara seadistusi).
  • Seadme andmeid. Kogume seadme andmeid, näiteks teavet Teie arvuti, telefoni, tahvelarvuti või muu seadme kohta, mida veebisaidile pääsemiseks kasutate. Sõltuvalt kasutatavast seadmest võivad selle andmed sisaldada sellist teavet nagu Teie IP-aadress (või puhverserver), seadme ja rakenduse identifitseerimisnumbrid, asukoht, brauseri tüüp, riistvaramudel, internetiteenuse pakkuja ja/või mobiilikandja operatsioonisüsteemi ja süsteemi konfiguratsiooni teave.
  • Asukohaandmeid. Kogume asukohaandmeid, näiteks teavet Teie seadme asukoha kohta, mis võib olla täpne või ebatäpne. Kui palju teavet me kogume, sõltub seadme tüübist ja seadetest, mida veebisaidile pääsemiseks kasutate. Näiteks võime geograafilise asukoha andmete kogumiseks kasutada GPS-i ja muid tehnoloogiaid, mis ütlevad meile Teie praeguse asukoha (Teie IP-aadressi põhjal). Võite loobuda selle teabe kogumise lubamisest, keelates sellele teabele juurdepääsu või lülitades oma seadmes välja asukohaseade. Pange tähele, et kui otsustate sellest loobuda, ei pruugi Teil olla võimalik teenuste teatud aspekte kasutada.

Muudest allikatest kogutud teave

Lühidalt: Võime koguda piiratud andmeid avalikest andmebaasidest, turunduspartneritelt, sotsiaalmeedia platvormidelt ja muudest välistest allikatest.

Selleks, et suurendada meie võimet pakkuda teile asjakohast turundust, pakkumisi ja teenuseid ning ajakohastada meie andmeid, võime hankida Teie kohta teavet muudest allikatest, näiteks avalikest andmebaasidest, ühistest turunduspartneritest, sidusprogrammidest, andmepakkujatest, sotsiaalmeedia platvormidest, samuti muudelt kolmandatelt isikutelt. See teave sisaldab postiaadresse, ametinimetusi, e-posti aadresse, telefoninumbreid, kavatsuste andmeid (või kasutaja käitumise andmeid), internetiprotokolli (IP) aadresse, sotsiaalmeedia profiile, sotsiaalse meedia URL-e ja kohandatud profiile sihtreklaamide ja ürituste reklaamimiseks. Kui suhtlete meiega sotsiaalmeedia platvormil, kasutades oma sotsiaalmeedia kontot (nt Facebook või Google), saame Teie kohta isiklikku teavet, näiteks Teie nime, e-posti aadressi ja soo. Teie isiklik teave, mida me Teie sotsiaalmeedia kontolt kogume, sõltub Teie sotsiaalmeedia konto privaatsusseadetest.

KUIDAS KASUTAME TEIE INFOT?

Lühidalt: Töötleme Teie teavet eesmärkidel, mis põhinevad õigustatud ärihuvidel, Teiega sõlmitud lepingu täitmisel, meie juriidiliste kohustuste täitmisel ja/või Teie nõusolekul.

Kasutame oma veebisaidi kaudu kogutud isikuandmeid mitmesugustel allpool kirjeldatud ärilistel eesmärkidel. Töötleme Teie isikuandmeid nendel eesmärkidel, tuginedes meie õigustatud ärihuvidele, et sõlmida või täita Teiega leping Teie nõusolekul ja/või täita meie seaduslikke kohustusi. Iga allpool loetletud eesmärgi kõrval märgime konkreetsed töötlemisalused millele tugineme.

Kasutame kogutud või vastuvõetud teavet:

  • Konto loomise ja sisselogimise protsessi hõlbustamiseks. Kui otsustate oma konto meiega linkida kolmanda osapoole kontoga (näiteks Teie Google'i või Facebooki kontoga), kasutame teavet, mille lubasite meil nendelt kolmandatelt isikutelt koguda, et hõlbustada konto loomist ja sisselogimisprotsessi. Lisateabe saamiseks vaadake allolevat jaotist pealkirjaga "KUIDAS KÄSITLEME TEIE SOTSIAALMEEDIA SISSELOGIMISI ".
  • Iseloomustuste postitamiseks. Postitame oma veebisaidile iseloomustusi, mis võivad sisaldada isiklikke andmeid. Enne iseloomustuse postitamist saame Teie nõusoleku kasutada Teie nime ja iseloomustuse sisu. Kui soovite oma iseloomustust värskendada või kustutada, võtke meiega ühendust aadressil info@mindstudium.com ja lisage kindlasti oma nimi, iseloomustuse asukoht ja kontaktandmed.
  • Tagasiside taotlemiseks. Võime kasutada Teie teavet tagasiside taotlemiseks ja Teiega ühenduse võtmiseks meie veebisaidi kasutamise kohta.
  • Kasutaja-kasutaja suhtluse lubamiseks. Võime kasutada Teie teavet selleks, et võimaldada kasutajate vahelist suhtlemist iga kasutaja eraldi nõusolekul.
  • Kasutajakontode haldamiseks. Võime kasutada Teie teavet meie konto haldamiseks ja töökorras hoidmiseks.
  • Teile administratiivse teabe saatmiseks. Võime kasutada Teie isikuandmeid toote, teenuse ja uute funktsioonide ning/või meie tingimuste ja eeskirjade muudatuste kohta teabe edastamiseks.
  • Meie teenuste kaitsmiseks. Võime kasutada Teie teavet osana oma jõupingutustest oma veebisaidi turvalisuse ja turvalisuse tagamiseks (näiteks pettuste jälgimiseks ja ennetamiseks).
  • Oma tingimuste ja eeskirjade ärilistel eesmärkidel rakendamiseks, järgides samas õiguslikke ja regulatiivseid nõudeid või järgides meie lepingut.
  • Juriidilistele taotlustele vastamiseks ja kahju ärahoidmiseks Kui saame kohtukutse või muu juriidilise taotluse, peame võib-olla kontrollima meie käes olevaid andmeid, et teha kindlaks, kuidas vastata.
  • Teie tellimuste täitmiseks ja haldamiseks. Võime kasutada Teie teavet veebisaidi kaudu tehtud tellimuste, maksete, tagastuste ja vahetuste täitmiseks ja haldamiseks.
  • Haldamaks loosimisi ja võistlusi. Me võime kasutada Teie teavet auhindade loosimise ja võistluste korraldamiseks, kui otsustate osaleda meie võistlustel.
  • Kasutajale teenuste osutamise pakkumiseks ja hõlbustamiseks. Võime Teie teavet kasutada soovitud teenuse pakkumiseks või selle hõlpsamaks muutmiseks.
  • Kasutaja päringutele vastamiseks/kasutajatele tugiteenuste pakkumiseks. Võime kasutada Teie teavet Teie päringutele vastamiseks ja võimalike probleemide lahendamiseks, mis Teil meie teenuste kasutamisel võivad tekkida.
  • Turundus- ja reklaamikõnede saatmiseks. Meie ja/või meie kolmandad osapooled turunduspartnerid võivad kasutada meile saadetud isiklikke andmeid meie turunduseesmärkidel, kui see on kooskõlas Teie turunduseelistustega. Näiteks kui väljendame huvi saada teavet meie või meie veebisaidi kohta, tellite turundust või võtate meiega muul viisil ühendust, kogume Teilt isiklikke andmeid. Meie turundusmeilidest saate igal ajal loobuda (vt allpool jaotist "MIS ON TEIE PRIVAATSUSÕIGUSED").
  • Teile suunatud reklaami edastamiseks. Võime Teie teavet kasutada Teie huvidele ja/või asukohale kohandatud isikupärastatud sisu ja reklaami arendamiseks ja kuvamiseks (ning koostööks kolmandate osapooltega, kes seda teevad) ning selle tõhususe mõõtmiseks.
  • Muudeks ärilisteks eesmärkideks. Võime kasutada Teie teavet muudeks ärilisteks eesmärkideks, näiteks andmete analüüsimiseks, kasutamise suundumuste kindlakstegemiseks, meie reklaamikampaaniate tõhususe määramiseks ning meie veebisaidi, toodete, turunduse ja Teie kogemuste hindamiseks ja täiustamiseks. Võime seda teavet kasutada ja salvestada kokkuvõtlikus ja anonüümses vormis, nii et seda ei seostata üksikute lõppkasutajatega ega sisaldata isiklikke andmeid. Me ei kasuta tuvastatavaid isikuandmeid ilma Teie nõusolekuta.

KAS TEIE INFOT JAGATAKSE KELLEGIGA?

Lühidalt: Me jagame teavet ainult Teie nõusolekul, seaduste järgimiseks, Teile teenuste pakkumiseks, Teie õiguste kaitsmiseks või äriliste kohustuste täitmiseks.

Võime töödelda või jagada Teie valduses olevaid andmeid järgmistel õiguslikel alustel:

  • Nõusolekul: võime Teie andmeid töödelda, kui olete andnud meile konkreetse nõusoleku oma isikuandmete kasutamiseks konkreetsel eesmärgil.
  • Õigustatud huvidega: võime Teie andmeid töödelda, kui see on mõistlikult vajalik meie õigustatud ärihuvide saavutamiseks.
  • Lepingu täitmisega: kui me oleme Teiega lepingu sõlminud, võime Teie isikuandmeid töödelda meie lepingu tingimuste täitmiseks.
  • Juriidiliste kohustustega: võime avaldada Teie teavet, kui meil on seda seaduste kohaselt vaja, et järgida kehtivaid seadusi, valitsuse taotlusi, kohtumenetlust, kohtumäärust või kohtumenetlust, näiteks vastusena kohtumäärusele või kohtukutsele (sealhulgas vastus riigiasutustele riigi julgeoleku või õiguskaitsenõuete täitmiseks).
  • Eluliste huvidega: võime avaldada Teie teavet, kui usume, et on vaja uurida, ära hoida või võtta kasutusele meetmeid seoses meie poliitika võimalike rikkumiste, pettusekahtluste, olukordadega, mis võivad seada ohtu mistahes isiku, ebaseadusliku tegevusega, või kui on vaja kasutada seda tõendina kohtuvaidlustes, milles me oleme osapool.

Täpsemalt, meil võib tekkida vajadus töödelda Teie andmeid või jagada Teie isiklikke andmeid järgmistes olukordades:

  • Äriülekannetes. Võime jagada või edastada Teie teavet seoses ühinemise, ettevõtte varade müügi, finantseerimise või kogu meie ettevõtte või selle osa omandamise või selle läbirääkimiste käigus teisele ettevõttele müümisega.
  • Müüjate, konsultantide ja muude kolmanda osapoole teenusepakkujade puhul. Võime jagada Teie andmeid kolmandate osapoolte müüjate, teenusepakkujate, töövõtjate või esindajatega, kes osutavad meile või meie nimel teenuseid ja vajavad selle töö tegemiseks juurdepääsu sellele teabele. Näited hõlmavad järgmist: maksete töötlemine, andmete analüüs, e-posti kohaletoimetamine, majutusteenused, klienditeenindus ja turundustegevus. Võime lubada valitud kolmandatel osapooltel kasutada veebisaidil jälgimistehnoloogiat, mis võimaldab neil meie nimel andmeid koguda selle kohta, kuidas Te aja jooksul meie veebisaidiga suhtlete. Seda teavet võib kasutada muu hulgas andmete analüüsimiseks ja jälgimiseks, teatud sisu, lehtede või funktsioonide populaarsuse kindlakstegemiseks ja veebitegevuse paremaks mõistmiseks. Kui selles teatises pole kirjeldatud, ei jaga, müü, üürita ega vaheta Teie teavet kolmandate isikutega nende reklaamieesmärkidel. Meil on oma andmetöötlejatega sõlmitud lepingud, mis on loodud Teie isikuandmete kaitsmiseks. See tähendab, et nad ei saa Teie isiklike andmetega midagi peale hakata, kui me pole neid juhendanud seda tegema. Samuti ei jaga nad Teie isikuandmeid ühegi organisatsiooniga peale meie. Samuti kohustuvad nad kaitsma andmeid, mida nad meie nimel hoiavad, ja säilitama neid meie juhendatava aja jooksul.
  • Sidusettevõtetes. Võime jagada Teie teavet oma sidusettevõtetega, millisel juhul nõuame nendelt sidusettevõtetelt selle privaatsusteate austamist. Sidusettevõtete hulka kuuluvad meie emaettevõte ja kõik tütarettevõtted, ühised partnerid või muud ettevõtted, mida me kontrollime või mis on meiega ühise kontrolli all.

KELLEGA JAGAME TEIE TEAVET?

Lühidalt: Me jagame Teie teavet ainult järgmiste kolmandate osapooltega.

Jagame ja avaldame Teie teavet mõnede kolmandate osapooltega. Oleme iga osapoole kategoriseerinud, et saaksite hõlpsasti aru meie andmete kogumise ja töötlemise eesmärkidest. Kui oleme Teie andmeid Teie nõusoleku alusel töödelnud ja soovite oma nõusoleku tagasi võtta, võtke meiega ühendust, kasutades allpool olevas jaotises "KUIDAS SAAB MEIEGA ÜHENDUST VÕTTA?" toodud kontaktandmeid.

  • Pilvandmetöötlusteenused

Microsoft Azure

  • Sisu optimeerimine

Vimeo video

  • Andmete varundamine ja turvalisus

Google Drive'i varundamine

  • Arved ja arveldamine

PayPal, Montonio ja SmartAccounts

  • Kasutajakonto registreerimine ja autentimine

Facebooki sisselogimine, Google'i sisselogimine ja Apple ID

  • Veebi- ja mobiilianalüüs

Google Analytics

KAS ME KASUTAME KÜPSISEID JA MUID JÄLGIMISTEHNOLOOGIAID?

Lühidalt: Teie teabe kogumiseks ja salvestamiseks võime kasutada küpsiseid ja muid jälgimistehnoloogiaid.

Teabele juurdepääsemiseks või selle salvestamiseks võime kasutada küpsiseid ja sarnaseid jälgimistehnoloogiaid (näiteks veebimajakaid ja piksleid). Konkreetne teave selle kohta, kuidas me selliseid tehnoloogiaid kasutame ja kuidas saate teatud küpsistest keelduda, on esitatud meie küpsiste teatises.

KUIDAS KÄSITLEME TEIE SOTSIAALMEEDIA SISSELOGIMISI?

Lühidalt: Kui otsustate sotsiaalmeedia konto abil meie teenustesse registreeruda või sisse logida, võib meil olla juurdepääs teatavale Teie kohta käivale teabele.

Meie veebisait pakub Teile võimalust registreeruda ja sisse logida, kasutades oma kolmanda osapoole sotsiaalmeedia konto üksikasju (nt Teie Facebooki või Google'i sisselogimised). Kui otsustate seda teha, saame Teie sotsiaalmeedia pakkujalt Teie kohta teatud profiili teavet. Profiiliteave, mis meile laekub, võib olenevalt sotsiaalmeedia pakkujast erineda, kuid see sisaldab sageli Teie nime, e-posti aadressi, sõprade nimekirja, profiilipilti ja muud teavet, mille otsustate sellisel sotsiaalmeedia platvormil avalikustada.

Kasutame saadud teavet ainult eesmärkidel, mida on kirjeldatud käesolevas privaatsusteatises või mis on Teile muul viisil asjakohasel veebisaidil selgeks tehtud. Pange tähele, et me ei kontrolli ega vastuta Teie isikuandmete muul viisil kasutamise eest Teie kolmanda osapoole sotsiaalmeedia pakkuja poolt. Soovitame Teil tutvuda nende privaatsusteatisega, et mõista, kuidas nad Teie isikuandmeid koguvad, kasutavad ja jagavad ning kuidas saate oma privaatsuseelistusi nende saitidel ja rakendustes seada.

KUI KAUA ME TEIE TEAVET HOIAME?

Lühidalt: Me hoiame Teie teavet seni, kuni see on vajalik käesolevas privaatsusteatises nimetatud eesmärkide saavutamiseks, kui just seadused ei sätesta teisiti.

Hoiame Teie isikuandmeid ainult seni, kuni see on vajalik käesolevas privaatsusteatises sätestatud eesmärkidel, välja arvatud juhul, kui seadus nõuab või lubab pikemat säilitamistähtaega (näiteks maksu-, raamatupidamis- või muud juriidilised nõuded). Selle teatise ükski eesmärk ei nõua, et hoiame Teie isiklikke andmeid kauem kui kasutajatel on alles nende MindStudiumi konto.

Kui meil pole Teie isikliku teabe töötlemiseks pidevat seaduslikku alust ega vajadust, siis kas kustutame või muudame selle teabe anonüümseks või – kui see pole võimalik (näiteks seetõttu, et Teie isiklik teave on salvestatud varundusarhiividesse) –, siis me säilitame Teie isiklikke andmeid turvaliselt ja eraldame need edaspidisest töötlemisest, kuni nende kustutamine on võimalik.

KUIDAS ME HOIAME TEIE INFORMATSIOONI?

Lühidalt: Meie eesmärk on kaitsta Teie isikuandmeid organisatsiooniliste ja tehniliste turvameetmete süsteemi kaudu.

Oleme rakendanud asjakohaseid tehnilisi ja organisatsioonilisi turvameetmeid, mis on kavandatud kogu meie töödeldava isikuandmete turvalisuse kaitsmiseks. Vaatamata meie kaitsemeetmetele ja jõupingutustele Teie teabe kindlustamiseks ei saa siiski tagada interneti-elektroonilise edastamise või teabe salvestamise tehnoloogia 100%-st turvalisust, ning seega ei saa me lubada ega garanteerida, et häkkerid, küberkurjategijad või muud volitamata kolmandad isikud suudavad alistada meie turvalisuse ja Teie teavet ebaõigesti koguda, sellele juurde pääseda, seda varastada või muuta. Kuigi teeme kõik endast oleneva, et Teie isikuandmeid kaitsta, on isikliku teabe edastamine meie veebisaidile ja meie veebisaidilt Teie enda vastutusel. Veebisaidile peaksite pääsema ainult turvalises keskkonnas.

MILLISED ON TEIE PRIVAATSUSÕIGUSED?

Lühidalt: Mõnes piirkonnas (näiteks Euroopa Majanduspiirkonnas), on Teil õigused, mis võimaldavad Teil paremini juurde pääseda ja hallata oma isiklikke andmeid. Oma konto saate igal ajal üle vaadata, muuta või selle lõpetada.

Mõnes piirkonnas (näiteks Euroopa Majanduspiirkonnas) on Teil kehtivatest andmekaitseseadustest tulenevalt teatud õigused. Need võivad hõlmata õigust (i) taotleda juurdepääsu ja saada koopia oma isikuandmetest, (ii) taotleda nende parandamist või kustutamist; (iii) piirata Teie isikuandmete töötlemist; ja iv) vajaduse korral andmete teisaldatavuse kohta. Teatud asjaoludel võib Teil olla ka õigus esitada vastuväiteid oma isikuandmete töötlemise suhtes. Taotluse esitamiseks kasutage allpool toodud kontaktandmeid. Kaalume kõiki taotlusi ja tegutseme nende suhtes vastavalt kehtivale andmekaitseseadusele.

Kuigi loodame Teie isikuandmete töötlemisel Teie nõusolekule, on Teil õigus oma nõusolek igal ajal tagasi võtta. Pange tähele, et see ei mõjuta töötlemise seaduslikkust enne selle tagasivõtmist ega ka Teie isikuandmete töötlemist, mis toimub muude seaduslike töötlemisaluste kui nõusoleku alusel.

Kui elate Euroopa Majanduspiirkonnas ja arvate, et töötleme Teie isikuandmeid ebaseaduslikult, on Teil õigus esitada kaebus ka kohalikule andmekaitse järelevalveasutusele. Nende kontaktandmed leiate siit: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Kui elate Šveitsis, leiate andmekaitseasutuste kontaktandmed siit: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Kui Teil on oma privaatsusõiguste kohta küsimusi või kommentaare, võite meile saata meili aadressil info@mindstudium.com.

Konto teave

Kui soovite mistahes ajal oma kontol olevat teavet vaadata, seda muuta või konto lõpetada, tehke järgmist:

  • Logige sisse oma konto seadetesse ja värskendage oma kasutajakontot.
  • Võtke meiega ühendust, kasutades selleks antud kontaktandmeid.

Teie vastava taotluse korral sulgeme, deaktiveerime või kustutame Teie konto ja ühtlasi sellekohase teabe meie aktiivsetest andmebaasidest. Võime siiski säilitada teavet oma failides, et vältida pettusi, tõrkeotsingut, aidata julgeolekuvõime mistahes uurimisel, jõustada meie kasutustingimusi ja/või järgida kehtivaid juriidilisi nõudeid.

Küpsised ja muud sarnased tehnoloogiad. Enamik veebibrausereid on vaikimisi küpsiseid aktsepteerinud. Tavaliselt saate soovi korral valida, kas soovite oma brauserilt küpsised eemaldada ja nad tagasi lükata. Kui otsustate küpsised eemaldada või tagasi lükata, võib see mõjutada meie veebisaidi teatud funktsioone või teenuseid. Reklaamijate huvipõhisest reklaamimisest loobumiseks meie veebisaidil, külastage aadressi http://www.aboutads.info/choices/.

E-posti turundusest loobumine. Saate igal ajal meie turundusmeilide loendist loobuda, klõpsates meie saadetud e-kirjades lingi tühistamise lingil või võttes meiega otse ühendust, kasutades allpool toodud üksikasju. Seejärel eemaldatakse Teid turundusmeilide loendist. Siiski võime Teiega edasi suhelda, näiteks saata Teile teenusega seotud e-kirju, mis on vajalikud Teie konto haldamiseks ja kasutamiseks, teenusetaotlustele vastamiseks või muudeks teenusteks mitte-turunduslikel eesmärkidel. Muul viisil loobumiseks võite:

  • Muuta juurdepääsu oma konto seadetele ja värskendada oma eelistusi.
  • Võtta meiega ühendust, kasutades selleks allpool toodud kontaktandmeid.

JÄLGIMISVASTASED (DO-NOT-TRACK) OMADUSED

Enamik veebibrausereid ning mõned mobiilsed operatsioonisüsteemid ja mobiilirakendused sisaldavad funktsiooni Do-Not-Track (edaspidi "DNT") või sätet, mille saate aktiveerida oma privaatsuseelistustest, andes märku, et Teie veebibrauseritoimingute andmeid ei jälgitaks ega kogutaks. Selles etapis ei ole ühtegi DNT-signaalide tuvastamise ja rakendamise tehnoloogiat standarditud. Sellisena ei reageeri me veebisait praegu DNT-brauseri signaalidele ega muudele mehhanismidele, mis edastavad automaatselt Teie valiku, et Teid veebis ei jälgita. Kui võetakse kasutusele veebijälgimise standard, mida peame tulevikus järgima, teavitame Teid sellest praktikast käesoleva privaatsusteatise muudetud versioonis.

KAS ME VÄRSKENDAME KOGU EELNEVAT TEAVET?

Lühidalt: Jah, värskendame kogu eelnevat privaatsuspoliitika sisu vastavalt vajadusele, et olla vastavuses asjakohaste seadustega.

Võime seda privaatsusteatist aeg-ajalt värskendada. Uuendatud versioon tähistatakse uuendatud kuupäevaga "Viimati uuendatud" ja uuendatud versioon jõustub kohe, kui see on kättesaadav. Kui teeme selles privaatsusteatises olulisi muudatusi, võime sellest teavitada, postitades selliste muudatuste kohta silmatorkava teate või saates Teile teate otse. Soovitame Teil seda privaatsusteatist sageli üle vaadata, et saada teavet selle kohta, kuidas me Teie teavet kaitseme.

KUIDAS SAAB MEIEGA ÜHENDUST VÕTTA?

Kui Teil on meie privaatsuspoliitika kohta küsimusi või kommentaare, võite saata meili aadressile info@mindstudium.com või kirjalikult postiga aadressile:

MindStudium OÜ
Veerenni 24-311
Tallinn Harjumaa 10135
Eesti

KUIDAS SAATE TEILE KUULUVAID KOGUTAVAD ANDMEID LÄBI VAADATA, UUENDADA VÕI KUSTUTADA?

Teie riigis kehtivate seaduste alusel võib Teil olla õigus taotleda juurdepääsu Teie isikuandmetele, mida me Teilt kogume, neid muuta või mõnel juhul need ka kustutada. Isiklike andmete ülevaatamise, värskendamise või kustutamise taotlemiseks külastage palun aadressi http://mindstudium.com/Identity/Account/Manage või saatke meil aadressile info@mindstudium.com. Vastame Teie taotlusele 30 päeva jooksul.

Viimati uuendatud 5.08.2021